Absolution

Absolution

Absolution biedt een nieuwe dimensie van schoonheid.

 

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl... 

We zijn bezig met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu en worden daarom aangetrokken door biologisch gecertificeerde producten, zonder daar te veel voor te hoeven in te leveren. We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier. Absolution, een compact scala aan producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook persoonlijk! Een huidverzorgingslijn op maat: door Mix & Match, makkelijk af te stemmen op de behoeften van uw huid. Voor zowel hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden.

 

Luister naar uzelf, luister naar uw huid! 

 

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als uzelf, veranderen de behoeften van de huid elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen. 

Het Franse merk Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. 

Het combineert zintuigelijke texturen en geur, eenvoud in gebruik en natuurlijk... zeer effectieve ingrediënten. 

Geen huidbelasting, maar huidverbetering! 

 

Alle producten van Absolution zijn microplastic vrij. Absolution is zelfs gecertificeerd met een zero plastic inside certificaat. 

De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum.

Zelfs de verpakkingen zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. Zo ingenieus gevouwen, dat er geen bijna geen lijm aan te pas hoeft te komen en het lijm wat er nog gebruikt wordt komt uit de voedsel industrie. Daarnaast ziet alles er ook nog eens uit als een kadootje! 

 

En...  heb ik jou al nieuwsgierig gemaakt?