Over Souâd

Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door schoonheidsverzorging. Na jaren te werken als schoonheidsspecialiste besloot ik in 2020 om mijn eigen schoonheidssalon te starten.

Sinds januari 2023 ga ik enkel aan huis.

Bij mijn eigen bezoeken aan schoonheidssalons merkte ik op dat veel producten die gemaakt met chemische bestanddelen schadelijke effecten kunnen hebben op je lichaam.  Daarnaast zorgde mijn liefde voor dieren ervoor dat het gebruik van schoonheidsproducten die dierlijke bestanddelen bevatten en/of getest zijn op dieren een wrange nasmaak achterliet. Ik besloot hierdoor om voor mijn eigen salon op zoek te gaan naar een gezonder, diervriendelijker en milieuvriendelijker alternatief.

Naast de normale opleidingen om schoonheidsspecialiste te worden volgde ik ook talloze producttrainingen om specifiek met de aangeboden producten te leren werken die het beste bij jouw huidtype passen.

Uiteraard stopt het bijscholen ook nooit. Ik blijf mij steeds bijscholen zodat ik je steeds kan behandelen en adviseren met de nieuwste technieken en de nieuwste producten.